Visual

Leerkracht praktijkonderwijs? Kom naar De Keerkring

Heb jij – leerkracht praktijkonderwijs – passie voor speciaal onderwijs of zou je je kennis en ervaring van het reguliere onderwijs willen uitbreiden in het speciaal onderwijs? Wil jij onze leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen? Kom dan werken op vso De Keerkring! Wij zoeken op zeer korte termijn een

LEERKRACHT PRAKTIJKONDERWIJS (WTF  0,6-0,8)

Het team van De Keerkring is hecht. Onze leerkrachten kunnen goed samenwerken. Voor die goede samenwerking zijn een open houding en een heldere communicatie van groot belang. Je bent niet bang voor uitdagingen en kunt flexibel omgaan met stressvolle momenten. Doe daar nog een beetje humor bij en De Keerkring is echt de plek voor jou!

Wat vragen we van een leerkracht praktijkonderwijs?

  • Pabo diploma en een Master SEN diploma of bereidheid dit diploma te halen;
  • Affiniteit met leerlingen met een verstandelijke beperking en eventuele grote ondersteuningsbehoefte;
  • Ervaring in het geven van (praktisch) onderwijs op verschillende niveaus rekening houdend met uitstroom in werk en/of dagbesteding.

Wat bieden we?

  • Een school vol boeiende leerlingen;
  • Afwisselend werk;
  • Een enthousiast en betrokken team.

Salaris

  • Salaris L10 of L11, (afhankelijk van ervaring en huidige inschaling);
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO primair onderwijs.

Interesse?

Maak ons blij met je motivatiebrief en cv. Je kunt die kunt tot 17 januari 2022 richten aan: M. Gorissen (mgorissen@resonansonderwijs.nl).
Inlichtingen over deze functie kunnen worden ingewonnen bij de afdelingsdirecteur van de locatie: Miranda Gorissen (079-3410536, vanaf 10 januari 2022).

Wie zijn wij?

Vso De Keerkring is een school voor speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerenden in de leeftijd van 12 tot ongeveer 18 jaar. Zij kunnen door hun verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek geen regulier onderwijs volgen. Wij benaderen de leerlingen op een positieve manier, accepteren hun ‘anders-zijn’ en stimuleren hun ontwikkeling. Onze leerlingen stromen uit naar dagbesteding of werk.
Het vso is gehuisvest aan de Chaplinstrook 2-4 in Zoetermeer. De school maakt deel uit van de stichting Resonans speciaal onderwijs.