Visual

Resonans-scholen kleuren oranje!

De Resonans-scholen kleurden oranje rondom 23 april. De Witte Vogel in Den Haag had zelfs een Koningsspelenweek. Jaarlijks worden in Nederland de Koningsspelen georganiseerd. Dit is een sportdag voor alle leerlingen van het basisonderwijs. Ook Resonans-scholen deden mee.

Samen sportief
Willem-Alexander en koningin Máxima verklaarden in Amersfoort het evenement voor geopend. Het startsein voor alle scholen om sportief met elkaar aan de slag te gaan.

Blije gezichten
De activiteiten leverden allemaal blije gezichten op. Op De Witte Vogel hebben de leerlingen gespeeld met ballonnen, gevaren over de tennisballen, gingen van de glijbaan, hebben geklommen en nog veel meer!

Feestelijke activiteiten
Ook op De Duinpieper in Noordwijk was het feest. Hoewel door de coronamaatregelen niet alles mogelijk was, was het feest er niet minder om. Landelijk was het thema ik + jij = wij. Kern hiervan is lekker dingen samen doen. Samen sporten en samen spelen. Op De Duinpieper was een sponsorloop, werd het lied van de Koningsdag gezongen en waren leuke spelletjes te doen op het plein. Hieronder een greep uit activiteiten op de Resonans-scholen.