Visual

Scholen so weer open vanaf 11 mei

Minister-president Rutte kondigde op dinsdag 21 april jl. aan dat de speciaal onderwijs-scholen per 11 mei weer heropenen. Op de woensdag blijven de scholen gesloten. Medewerkers krijgen dan tijd om het afstandsonderwijs voor thuisblijvende kinderen voor te bereiden. De voortgezet (speciaal) onderwijs-scholen blijven in ieder geval tot 1 juni gesloten. De opvang voor leerlingen met ouders in een cruciaal beroep blijft op dezelfde manier functioneren.

Twijfelt u om uw kind naar school te laten gaan? Neem dan contact op met uw behandelend arts en kijk naar de richtlijnen op de website www.nvk.nl over welke groepen leerlingen een hoger besmettingsrisico hebben.

Richtlijnen RIVM

Het schoolbestuur heeft een brief gestuurd naar alle ouders van onze leerlingen. Daarin staat onder meer dat de school rekening houdt met alle geldende richtlijnen van het RIVM. Indien uw kind symptomen heeft als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, mag hij of zij niet naar school. Bij het constateren hiervan op school zullen wij u direct verzoeken uw kind op te komen halen en zullen wij uw kind isoleren van de andere kinderen tot hij of zij is opgehaald. Indien uw kind 24 uur klachtenvrij is, mag hij of zij weer naar school. Leerkrachten houden daarbij zoveel mogelijk 1,5 afstand van elkaar en van de leerlingen.

Extra schoonmaak

We verzorgen extra schoonmaakrondes en medewerkers krijgen instructie over extra hygiƫnische handelingen.

De Resonans-medewerkers kijken ernaar uit een deel van de leerlingen weer terug te zien op school!