Visual

Cursusvakken op De Keerkring

De leerlingen van groep 3B van vso De Keerkring, onze school in Zoetermeer, zitten niet stil. Ze zijn de afgelopen weken druk aan de slag met het leren van Engels. Daarnaast werken ze aan hun portfolio en bereiden ze zich voor om op kamp te gaan.

Cursusvakken

De leerlingen van groep 3B volgen op de woensdag cursusvakken. De cursusvakken bieden allerlei leerzame en leuke uitdagingen die normaal niet in de stampgroep op het programma staan. Zo krijgen leerlingen Engels, en leren ze over de winter, school, hun lichaam en nog veel meer.

Engels

Bij Engels oefenen de leerlingen om elkaar vragen te stellen. Zo praten ze in het Engels over allerlei onderwerpen. In het begin was het voor veel leerlingen lastig om hele zinnen te maken. Nu gaat dat al veel beter en kunnen ze over een aantal onderwerpen een praatje maken.

Portfolio

Ook zijn de leerlingen bezig met het vullen van hun portfolio. Ze hebben het er druk mee! Regelmatig is er een portfoliomiddag. De leerlingen mogen dan hun behaalde certificaten en bijbehorende foto’s aan hun portfolio toevoegen. Dat is altijd erg gezellig. Het samen kijken naar de oude foto’s is namelijk altijd erg grappig.

Kamp

In april gaan de leerlingen op kamp. Er staan allerlei leuke, leerzame en gezellige uitstapjes op het programma. Tijdens de lessen bereiden de leerlingen zichzelf goed voor op het kamp. Ze kijken er allemaal erg naar uit!