Visual

De Witte Vogel is weer volop aan de slag!

Het schooljaar is pas een maand bezig, maar de leerlingen zijn alweer druk bezig op De Witte Vogel, onze school in Den Haag. Zo zijn de zwemlessen weer begonnen. Het was even wennen, maar wat hebben we weer veel blije gezichten gezien in het water. Het team ‘bewegingsonderwijs’ is helemaal klaar voor een top zwemjaar!

Onbeperkt op Weg

Een aantal leerlingen van De Witte Vogel was bij het evenement ‘Onbeperkt op Weg’ van stichting DaDa. Kinderen met een beperking beleven een mooie dag met ritjes op stoere moteren, snelle auto’s of andere bijzondere voertuigen. Naast het rijden in mooie voertuigen waren er nog tal van activiteiten. Bijvoorbeeld knutselen, het versieren van cupcakes, schminken en het zetten van glittertattoo’s.

Dierenarts

Op het so werken de leerlingen aan het thema ‘huisdieren’. Helaas moeten huisdieren ook wel eens naar de dokter. In so paars speelden de leerlingen daarom dierenarts. Alle beestjes zijn goed geholpen door de dokters. Na afloop moet het baasje natuurlijk wel betalen. Gelukkig was deze dierenarts erg goedkoop. Veel beterschap gewenst aan alle huisdieren! 😉