Visual

Nieuwe leerkrachten stellen zich voor!

Het nieuwe schooljaar is goed van start gegaan op De Duinpieper, onze school in Noordwijk. Ondanks dat er nog een vacature voor onderwijsassistent open staat, zijn we blij dat we met een sterk team van start gaan. Collega’s vullen tijdelijk deze vacature in. Dit jaar ook een paar nieuwe gezichten in dit team. Ze stellen zich graag aan u voor.

Juf Nadine

Juf Nadine start dit jaar in groep lila. ‘Wat leuk, om na een jaar, weer terug te zijn op De Duinpieper. Sommige ouders kennen mij al, maar voor de ouders die mij nog niet kennen zal ik mij kort voorstellen. Ik ben Nadine, 39 jaar oud en woon in het mooie plaatsje Noordwijkerhout. Mijn grootste hobby is reizen. Ik vind het heerlijk om de wereld te ontdekken en andere culturen te leren kennen. Daarnaast ben ik gek op de natuur en maak ik graag lange wandeltochten. Afgelopen meivakantie ben ik naar Santiago gelopen. Tijdens de zomervakantie ben ik afgereisd naar Sri-Lanka en op de planning staat nog een bezoek aan Jordanië. Dit schooljaar ga ik in groep lila werken. Kom gerust na schooltijd even langs om kennis te maken’, aldus Nadine.

Juf Sabine

Voor dit schooljaar hebben we de hele week ambulante jeugdhulp op school. Op maandag tot en met woensdag doet juf Milou deze begeleiding en op vrijdag juf Janine. En op de donderdag een nieuwe ambulant begeleider, juf Sabine.

‘Ik zal mijzelf even voostellen. Ik ben Sabine Streng en ik ben 30 jaar oud. Ik werk momenteel vier dagen als leerkracht op SBO de Vlieger in Leiden. Daarnaast ben ik pedagoog en geef ik elke week hockeytraining aan kinderen met een verstandelijke beperking. Vanaf 7 september zal ik elke donderdag aanwezig zijn op De Duinpieper als ambulant begeleider. Ik heb er erg veel zin in!’

Koffieochtend

Wij wijzen u graag op de koffieochtend op 22 september 2023. Van 08.30 uur tot 9.30 uur bent u als ouder/verzorger welkom op De Duinpieper met al uw vragen. Het thema voor deze eerste koffieochtend van het jaar houdt u nog van ons tegoed. Wij willen eerst de informatieavond afwachten om te kijken welke onderwerpen en vragen bij u als ouder/verzorger leven, om de koffieochtend de juiste invulling te geven. Hieronder alvast alle data van de komende koffieochtenden op een rijtje:

  • 8 november 2023
  • 6 maart 2024
  • 24 mei 2024
  • 19 juni 2024