Visual

Open Week Het Metrum

Houd jij van net iets meer uitdaging? Heb jij zin om echt het verschil te maken voor jongeren? Het speciaal onderwijs is dan misschien wel dé plek waar jij de meeste voldoening uit je loopbaan haalt. Praktijkcollege Het Metrum, school voor voortgezet speciaal onderwijs in Leiden, maakt graag kennis met jou. Kom eens kijken tijdens de Open Week!

OPEN WEEK

4-8 maart 2024

Ook onderwijsbegeleiders zijn welkom op onze school, waar leren door doen centraal staat. Het Metrum leidt toe naar arbeid, dagbesteding en beschut werk. We bieden verschillende praktijkvormen aan binnen en buiten de school om ervaring op te doen. Maximaal zelfstandig zijn is het doel.

Loop een dagdeel mee op onze locatie. Ook stagelopen op het vso is mogelijk. Maak kennis met onze school en onze manier van werken. Bel of mail voor een afspraak! Reacties mogelijk tot 1 maart 2024.

Praktijkcollege Het Metrum
Jeske Walraven
071 576 75 32
jwalraven@resonansonderwijs.nl

Bekijk de uitnodiging voor de Open Week op Praktijkcollege Het Metrum als PDF.

Praktijkcollege Het Metrum is een speciale school, waar leren door doen centraal staat. We bereiden leerlingen voor op een zo hoog mogelijk uitstroomniveau, dat past bij het talent, de motivatie en mogelijkheden van de leerling. We bieden verschillende praktijkvormen aan binnen en buiten de school om ervaring op te doen. Maximaal zelfstandig zijn is het doel.