Visual

Oranje boven: Koningsspelen

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima gaven in Hoofddorp het startsein voor de Koningsspelen. Het Koninklijk Paar schoof aan bij het Koningsontbijt, opende met kinderen van enkele basisscholen het sportieve Oranjefeest en ontdekten allerlei sporten. Dat deden zij tijdens hun ronde langs het sportieve programma, want de twaalfde editie van de Koningsspelen stond in teken van ‘Ontdek’. Ook op de Resonans-scholen viel genoeg te ontdekken.

Wilhelmus

Op De Thermiek opende de hele school de dag met het zingen van het Wilhelmus. Ze deden daarbij de Koningsspelendans. Wat was het leuk om iedereen in mooie oranje/rood-wit-blauwe kleding enthousiast mee te zien doen! Ook dit jaar werden we weer verrast met koninklijk bezoek.

Hoog bezoek

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima met hun drie dochters hebben genoten van het feest bij ons op school. De rest van de dag stond in het teken van de Koningsspelen, de kinderen deden spellen op het plein en dansten in de gymzaal.

Lekker ontbijten

Bij De Keerkring begonnen ze de dag met een lekker ontbijt, daarna konden de leerlingen allemaal verschillende workshops kiezen. De leerlingen hebben weer erg genoten van de leuke dag, waarin genoeg viel te ontdekken.

Kleurrijk oranje

Zo hadden de meeste Resonans-scholen leuke festiviteiten, waarbij de oranje outfits en versieringen er een kleurrijk geheel van maakten. Alvast helemaal klaar voor Koningsdag morgen!

Dank voor de hulp!

Bij deze willen we alle ouders die geholpen hebben hartelijk bedanken. Vanmiddag breekt voor iedereen twee weken vakantie aan.

Fijne meivakantie!

Een hele fijne meivakantie voor iedereen!