Visual

Sport- en speldag op Veurs Lyceum

De sportdag voor De Keerkring, onze school in Zoetermeer, ging dit jaar eindelijk weer door! Leerlingen van het Veurs Lyceum uit Voorburg organiseren normaal elk jaar zo’n sportdag. Ook dit jaar waren er allerlei leuke activiteiten. Zo namen de leerlingen het tegen elkaar op met tafeltennis en badminton. En tijdens de dansles was het swingen geblazen. Ongeveer 200 leerlingen van De Keerkring deden mee aan de sportdag.

Veurs Lyceum
‘Bij de organisatie van deze mooie dag hebben de leerlingen van het Veurs onderling veel samengewerkt, wat heeft geresulteerd in leerzame ervaringen voor de leerlingen van het Veurs en een onvergetelijke dag voor de leerlingen van De Keerkring. Binnen de Sportklas van het Veurs Lyceum staat het ontwikkelen van vaardigheden als organiseren en samenwerken centraal. De samenwerking met De Keerkring is een prachtig resultaat van het onderwijs van het Veurs’, vertelt een blije rector Philip de Vries.

De Keerkring
De Keerkring biedt (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen van 4-18 jaar, die als gevolg van hun verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek geen regulier onderwijs kunnen volgen.

Veel dank aan de sportklas van het Veurs Lyceum. De leerlingen vonden het super leuk!