Visual

Resonans Routeplanner

De Resonans Routeplanner wijst de weg naar optimale onderwijskwaliteit. ‘Want het beste voor onze leerlingen bereiken’, dat is de nummer één wens van al onze schoolteams. We helpen leerlingen op weg naar een zo zelfstandig mogelijke, volwaardige plek in de maatschappij. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit onderwijs die we bij Resonans bieden. Het is daarom belangrijk om te weten of we de goede dingen goed doen. En daarvoor hebben we de Resonans Routeplanner ontwikkeld.

Op weg naar optimale onderwijskwaliteit

Kwaliteit is namelijk een proces dat je heel goed kunt sturen. Iets waar je systematisch aan kunt werken. En dat is wat we elke dag bij Resonans doen. Werken aan kwalitatief uitstekende onderwijskwaliteit. Dit filmpje laat zien hoe we zonder omwegen naar kwaliteit op weg zijn. Want werken aan nog beter onderwijs vraagt een routeplan. Wat goed is, borgen we. Wat beter kan, daar werken we aan. Dit doen we samen met onze collega’s op de scholen, leerlingen, ouders, bestuur, raad van toezicht en GMR. Samen beter!

Filmpje

Bekijk het filmpje van de Resonans Routeplanner:

Poster

Bekijk hier de poster van de Resonans Routeplanner.

Iedere leerling is uniek

Resonans vindt dat alle kinderen recht hebben op onderwijs dat hun talenten maximaal ontwikkelt. Soms hebben kinderen complexe ondersteuningsvragen. Voor hen zijn gespecialiseerd onderwijs en onderwijsondersteuning noodzakelijk. Het aanbod van Resonans biedt hierop een passend antwoord. Iedere leerling is anders, iedere leerling is uniek!